EMITT’te Kemer’e büyük ilgi

26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) ikinci günün de vatandaşların ziyaretine açıldı. Fuarın gözdesi haline gelen Kemer standına gün boyu vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, fuarın sezona dair umutlarını çok daha fazla arttırdığını ifade etti.

İstanbul'da bu yıl 26'ıncısı düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak gösterilen EMITT, ikinci gününde kapılarını vatandaşlara açtı.

Sabah saatlerinden itibaren stantta tanıtım çalışmalarını yürüten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na, Kemer Belediyesi Başkan yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) yöneticileri ile turizmciler eşlik etti.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi sanatçı Furkan Üstündağ'ın mini konserleri ile renk kattığı stant alanında deniz kızı konsepti ve DJ performanslar da büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanı Topaloğlu, stantta yaptığı tanıtım çalışmasının dışında EMITT içerisinde seyahat acentelerinin stantlarını da ziyaret ederek Kemer'e daha fazla turist çekebilmek adına bire bir görüşmeler yaptı.

İl ve ilçe belediye başkanlarıyla da bir araya gelen Başkan Topaloğlu, diğer belediyelerin yaptığı tanıtım çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin'le de bir süre sohbet eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer olarak bu sene EMITT'in gözdesi haline geldiklerini ifade ederek, yaptıkları tüm görüşmelerin son derece verimli geçtiğini söyledi.

Başkan Topaloğlu, Kemer'in bu sezon iç pazardan da büyük ilgi göreceğinin altını çizerek, “Artık Pazar payını genişleten bir Kemer haline geliyoruz. Bu anlamda biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Son derece verimli bir fuar geçirdik. Turizm sektörü adına geleceğe umutla baktığımızı ifade edebiliriz. Her şey çok güzel olacak.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi