ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yerlerinden olan Olbia Park'ın sahilinde düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sahilde vakit geçiren misafirlere daha modern ve kullanışlı bir plaj sunmak için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.

Başkanımız Necati Topaloğlu'nun talimatıyla yenilenen Kemer Halk Plajına, engelli vatandaşlarımızın denize girmek için rahatlıkla kullanabileceği, paslanmaz krom malzemeden 6 metre uzunluğunda ve 1 metre genişliğinde engelli erişim rampası temin edildi.

Başkanımız Topaloğlu yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer'de vatandaşlarımız ve ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizi en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkını halkımıza kazandırdık. Burada vatandaşlarımızın rahatlıkla vakit geçirebileceği bir ortam oluşturduk. Halkımız denize daha rahat ulaşırken, engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Onlar için engelli platformu oluşturduk ve sahilimize yerleştirdik. ' Herkes bir engelli adayıdır' sözünü unutmamalıyız. Onların rahatlığı bizim rahatlığımızdır. Hizmetlerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi