ESNAF ODALARINDAN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Ahde Vefa Ödül Töreni”ne katıldı.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) tarafından Kemer Rox Royal Hotel'de düzenlenen törene, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun yanı sıra, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Koopertatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Antalya Ticaret İl Müdürü Halil Özşahan, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve davetliler katıldı.
Törende konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, pandemi nedeniyle son iki yıldır esnafla bir araya gelemediklerini belirterek, toplantının Kemer Rox Royal Hotel'de yapılmasında emeği geçen Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Başkan Topaloğlu'na ‘ağabeyim, öğretmenim, hocam' diye hitap ettiğini ifade eden Adlıhan Dere, “Necati Topaloğlu'nun destekleriyle biz Kemer'e geldik. Çünkü bize Kemer'i sevdirdi. Bugün burada 600 delegeyi ağırlayacağız. Kemer'e katkı ve destek vermek bizim için çok önemli. Necati Topaloğlu başkanımız da bizi yalnız bırakmıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Törende oda başkanları ile tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise yaptığı konuşmasında, törene katılanları Kemer'de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
Pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Vatandaşın başı sıkıştığında belediyeyi, esnafın başı sıkıştığında esnaf odalarını buluyor. Sonuçta her iki tarafta çözüme doğru yol almak zorunda. Bu zor durumda Adlıhan bey her seferinde esnafın kiralarını nasıl yapacağız diye soruyor. Kendisi zor durumda olan esnaf için çok uğraştı. Biz belediye olarak meclis kararıyla esnafın kiralarında indirim yaptık ve kimseyi de icraya vermedik. Sonuçta durum bellidir. Bu işin üstesinden hep beraber çıkacağız.” dedi.
Belediye olarak esnafın yanında olmaya devam ettiklerinin altınız çizen Başkan Topaloğlu, “Biz belediye olarak esnafımızın yanı sıra eğitim alanında yaptıklarımız var. Bunu daha önce Göynük Belediye Başkanı iken yapmıştım. Anasınıfından 8'nci sınıfa kadar eğitim alan 6 bin 250 öğrencinin kırtasiye malzemelerini verdik. Bin 360 lise öğrencisini ücretsiz olarak C plakalı ile araçlarla biz taşıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz eğitim veriyoruz. Geçen sene öğrenci sayımız 160 idi. Şu anda bu sayımız 276 oldu. Yasa gereği belediyeler burs veremiyordu. Bölgemizdeki turizmcilerle bu konuyu görüştük ve şuana 490 üniversite öğrencimize aylık 500 lira eğitim yardımı yapılıyor. Turizmci arkadaşlara teşekkür ediyorum. Anasınıfından üniversiteye kadar çocuklarımız Kemer Belediyesine emanet.” diye konuştu.
Esnafa her zaman destek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na Adlıhan Dere tarafından teşekkür plaketi verildi.
Başkan Topaloğlu ayrıca Ahde Vefa Ödülü alan oda başkanlarına ödül veren isimlerdendi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi