FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ GECE NÖBETİNDEYDİ

Kemer Belediye ekipleri, Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası gece boyunca nöbet tuttu.
Kemer Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gece boyunca devriye gezerek Kemer bölgesini kontrol etti.
Belediye ekipleri, ilçe genelindeki mazgalların temizliği ve su baskınlarının yaşanabileceği noktalarda çalışmalar yaptı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Belediye ekiplerimiz, meteorolojiden yapılan uyarı sonrası ivedi şekilde hazırlık yaptı ve sahaya indi. Gece boyunca devriye gezen ekiplerimiz tehlike arz eden bölgeleri kontrol etti. Mazgalların temizliğini yapan ekiplerimiz herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemeye çalıştı. Havanın rahatlaması sonucunda da harekete geçen ekiplerimiz, ilçemiz genelinde temizlik çalışmalarına devam ediyor.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi