FİLİZ DERNEĞİ BAŞKANI BALTA, KEMER BELEDİYESİNDE

Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ) Başkanı Yana Balta, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Dernek Başkanı Balta'ya ziyaretinde, dernek başkan yardımcısı ve dernek editörü Lena Romanovskaya'da eşlik etti.
Balta, ziyarette, dernek tarafından 10 Ağustos'ta 7'incisi düzenlenecek olan uluslararası Güneşin Evi Festivali ile ilgili Başkan Topaloğlu ile fikir alışverişinde bulundu.
Festival kapsamında Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkında çocuklar ve yetişkinler için tiyatro, dans gösterileri ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Festival, ülkelerin birbirleriyle olan sosyal ve kültürel ilişkilerini pekiştirmek ve çocukların birbirleri ile kaynaşmasıyla beraber Kemer tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor.
Başkan Topaloğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Kemer tanıtımına katkı sağlamak için belediye olarak her türlü organizasyona destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Festival kapsamında her sene farklı ülkelerden birçok çocuğu Kemer'de ağırladıklarını ifade eden Topaloğlu, “FİLİZ derneği ile ortak bir projeye imza atmak istiyoruz. Bu sene de birçok çocuğu Kemer'de misafir edeceğiz. Amacımız hem Kemer tanıtımına katkı sağlamak hem de ülkeler arasında sosyal ve kültürel anlamda birbirlerini tanımasını sağlamak. Ağustos ayında yapılması planlanan festival için belediye olarak her türlü desteği vereceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi