KEMER’DE ÇANAKKALE PROGRAMLARI DÜZENLENDİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı dolayısıyla Kemer'de programlar düzenlendi.
Final Okulları tarafından Kemer Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Başkan Vekili Recep Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Final Okulları Kurucusu Bilal Tosun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Final Okullarının Kurucusu Bilal Tosun'un konuşmasıyla devam etti.
Programda, öğrencilerin Çanakkale ile ilgili hazırladığı şiirler ve müzik dinletisi sunuldu. Öğrencilerin hazırladığı Çanakkale tiyatrosu ise programa gelenlerden büyük alkış aldı.
Çanakkale ruhunu anlatan sinevizyon gösterilerinin de sunulduğu programda, kum sanatı gösterimi de büyük beğeni aldı.
- Göynük fen Lisesinde Çanakkale fotoğraf sergisi
Başkan Topaloğlu, program sonrası Göynük Fen Lisesi'nde düzenlenen fotoğraf sergisine katıldı.
Çanakkale Zaferi'ni anlatan fotoğraf sergisine, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir ve öğretmenler katıldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, programlar sonrasında yaptığı açıklamada, Çanakkale ruhunu benimseyen nesillerin yetişmesini sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiğini söyledi.
Çanakkale destanını yazan kahraman Türk askerinin asla unutulmayacağını dile getiren Başkan Topaloğlu, “Çanakkale Zaferi, Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir. Atalarımız bu vatanı bize bırakmak için çok bedeller ödedi. Biz ve gelecek nesillerimiz bunları asla unutmayacaktır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz güzel bir program hazırladı. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve Çanakkale'de şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.” diye konuştu.

Sergiyi gezen Topaloğlu ve beraberindekiler, sergide emeği geçen okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi