FIRTINADA ZARAR GÖREN ÖĞRETMEN LOJMANININ ÇATISI
KEMER BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENİYOR

Geçen gün Antalya ve ilçelerinde etkili olan fırtına ve şiddetli yağış nedeniyle zarar gören Çamyuva Silkar İlkokulu Öğretmen Lojmanının çatısı yenileniyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde fırtınada çatısı uçan öğretmen lojmanının çatısı Kemer Belediyesi tarafından sil baştan yenileniyor.
Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle sorumlusu Özgür Şahin Çatısı yenilenen lojmanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Geçen gün il genelinde yaşanan şiddetli yağış ve fırtınada Çamyuva mahallemizdeki öğretmen lojmanının çatısı zarar gördü. Belediye olarak buranın çatısını sil baştan yeniliyoruz. En kısa sürede çatıyı yenilemeyi planlıyoruz. Ekiplerimizin yoğun çalışması devam ediyor.” diye konuştu.