Genç judoculardan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Uşak'ta yapılan liselerarası Judo Şampiyonası yarı finallerde dereceye giren Kemerli judocular Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin'in de yer aldığı ziyarette, Judo Antrenörleri Zehra Aslan ve Kadir Altınok ile Beden Eğitimi Öğretmeni Reyhan Yentür ve 07Kemer Spor Kulübü sporcularından ulusal ve uluslararası derece yapan sporcular da hazır bulundu.

Judo antrenörleri ve genç judocular, Uşak'ta yapılan müsabakalar için kendilerine araç desteği sağlayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında, judo yarı finallerinde derece elde eden sporcuları tebrik ettiğini belirterek, “Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. Çocuklara ne kadar fazla değer ve önem verirsek arakasından da başarı hızla gelir. Çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Antrenörlerine de ahlaklı sporcular yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. 13-15 Ocak tarihleri arasında Ordu'da yapılacak olan final müsabakalarına katılacak olan sporcularımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi