GENÇLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde belediyenin yer tahsisi ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) yapımını gerçekleştirdiği, Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezinde öğrenim gören gençler, Şef Furkan Üstündağ yönetiminde bir konser verdi.

Kemer Belediyesi Gençlik Konseri etkinlikleri kapsamında Türk Rock grubu Manga konseri öncesi sahne alan Kemer Belediyesi Gençlik orkestrasına Antalya Devlet Opera ve Bale sanatçılarından Ümit Burak Tekinay solist olarak eşlik etti. Yaşları 10 ile 18 arasında değişen 100 çocuk ve Gençten oluşan Kemer Belediyesi Gençlik orkestrası seslendirdiği şarkılar ve türküler ile konsere gelenlere keyifli anlar yaşattı

Konsere gelenler, gençlerin seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik ederken, konser yaklaşık 1 saat sürdü.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrasının hızlı gelişiminin meyvelerini vermeye başladığını söyledi.

Çocukların eğitimi sırasında birbirlerine orkestra uyumu konusunda destek verdiğine dikkat çeken Başkan Topaloğlu, "Çocuklarımız güzel bir birliktelik örneği veriyorlar. İleride önlerine engel çıktığında yardımlaşmayı ve kaynaşmayı da öğrenmiş oluyorlar. Belli bir yere kadar geldiler ama önlerinde uzun bir yol var. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi