GENÇLERİMİZİN BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ

BAŞKAN TOPALOĞLU:
“Gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz.”

Kemer Akar Spor Kulübü karate sporcuları Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.
Şanlıurfa'da 13-18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına katılan Kemer Akar Spor Kulübü sporcuları, Başkan Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Akar Spor Kulübünden şampiyonaya katılan 5 sporcudan Merabi Surmanizde ve Damla Gün, Türkiye ikinciliği elde etti.
Toplam 56 şehirden yaklaşık bin 900 sporcunun ter döktüğü organizasyonda Türkiye ikinciliği elde eden sporcular, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Kemer Belediyesi meclis üyesi Ferhan Fidan'ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Belediye Başkanı Topaloğlu, belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.
Kulüp başkanı Emin Akar'a spora kattığı katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Topaloğlu, “Daha önce dünya şampiyonu çıkaran Emin Akar ve sporcuları bizi ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduk. Son katıldıkları şampiyonaya 5 sporcuyla katıldılar ancak iki sporcumuz derece elde etti. Kendilerini tebrik ediyorum. Gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Belediye olarak da sporun her türlüsüne destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Karate Antrenörü Emin Akar ise maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Topaloğlu, ziyaret sonrası antrenör Akar ve sporculara çeşitli hediyeler verirken, Emin Akar ise Başkan Topaloğlu ve meclis üyesi Fidan'a Akar Spor Kulübü forması hediye etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi