GENÇLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, ‘Eğitim Varsa Gelecek Var' sloganı ile göreve geldiğinden beri eğitim konusundaki hizmetlerinin ardı arkası kesilmiyor.

Geçen yıl açılan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu, üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz öğretim imkanı sağlarken, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle Mart ayında öğretime ara vermişti.

Yaşanan tüm olumsuzluklara karşın öğrencilere uzaktan koçluk ve destek çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu ve destek eğitim kursu, bu sene dinamik kadrosu ile yeni eğitim öğretim yılına girmek için gün sayıyor.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan YKS sonuçları ile gençlerimizin yanında olan Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu, yoğun bir şekilde üniversite tercihlerinde öğrencilerimize rehberlik hizmeti de vermeye devam ediyor.

Uzman kadrosu ile öğrencisi olan olmayan tüm Kemerli gençlerimizin hayatına şekil vermek, geleceklerini planlamalarına yardımcı olmak ve meslek seçimleri için görüşmelerini sürdüren merkez, 14 Ağustos tarihine kadar hizmetine devam edecek.

Ayrıntılı bilgi ve görüşme için 8181405 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi