GİYSİ KUMBARALARI YENİLENİYOR

Temiz bir çevre ve sağlıklı yaşam alanları için geri dönüşüme önem veren Kemer Belediyesi kullanılamayacak durumdaki giysi ve tekstil atıklarının geri dönüşüme kazandırılması amacıyla ilçeye yerleştirdiği giysi kumbaralarını yeniletiyor.
Sıfır Atık Yönetmeliğinin ‘Giysi/Tekstil atıklarının toplanması amacıyla kumbaraların yerleştirilmesi ve bu atıkların yeniden değerlendirilmesi amacıyla çalışmaların yürütülmesi' hükmü gereğince ilçe sınırları içerisinde oluşan tekstil atıklarının yeniden değerlendirilmesi amacıyla toplanması ve yeniden değerlendirilmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılarak ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilmiş olan toplam 60 adet giysi kumbarasının değişen mevzuatı gereği dijital baskıları toplayıcı firma tarafından yenileniyor.
Kumbaralara kullanılmış tüm giysi (şapka, kazak, t-shirt, iç çamaşırı, çorap, elbise, pantolon, ayakkabı, terlik, bot vb.) ve diğer tekstil ürünlerini (battaniye, örtü, eşarp, perde, çanta, havlu vb.) atılabiliyor.
Vatandaşların, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün Alo Atık Hattı 0242 814 1100'ı arayarak giysi/tekstil atıklarını verebilirken, kumbara da talep edebiliyorlar.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi