GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Kemer Belediyesi'nde çalışan gönüllü itfaiyecilere orman yangınları ile ilgili eğitim verildi.
Kemer Belediyesi, Kemer Orman İşletme Şefliği ve Kemer Halk Eğitim Merkezi iş birliğince verilen eğitime, Kemer Belediyesinde çalışan zabıta, özel kalem, iş makinası operatörü, veteriner psikolog ve drone kullanabilen personel katıldı.
Kemer Orman İşletme Şefi Kadir Aksoy tarafından Kemer Halk Eğitim Merkezi'nde verilen eğitimde, orman yangınlarında yapılması ve yapılmaması gerekenler, yangına müdahale konusunda ortak çalışma, bilgi akışının hızlılığı ve doğru bilginin önemi, çevrede alınacak olan güvenlik tedbirleri gibi konularla anlatıldı.
Eğitime katılan belediye personeli Orman İşletme Şefi Kadir Aksoy'un anlattıklarını dikkatle dinleyerek not aldı.
Eğitim sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.