GÖYNÜK FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN TOPALOĞLU İLE RÖPORTAJ YAPTI

Göynük Fen Lisesi öğrencileri, çıkardıkları derginin ilk sayısı için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile röportaj yaptı.
Göynük Fen Lisesi öğrencileri, Habibe İlayda Mengen, Havva Melek Dağ, Şerife Sedef Kuzullu, lise tarafından çıkarılan Göynük Fen Lisesi Dergisi için Belediye Başkanı Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Ziyaret sırasında öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan Topaloğlu, öğrencilerin dergi için yönelttiği soruları cevapladı.
Röportajda, ağırlıklı olarak eğitim konusuyla ilgili sorulara cevap veren Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları katkıların devam ettiğini kaydetti.
Topaloğlu, öğrencilerin dergi çıkarmalarından mutlu olduğunu dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.