GÖYNÜK MAHALLESİ'NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Göynük Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzeri 3131 sokak yanında yer alan 1865 m2'lik Kuleli Park'da çalışmalar da sona gelindi. Yeniden revize edilen parkta, 3 adet pergola, yürüyüş yolları, çiçek parterleri ve çim alanlarla peyzaj düzenlemesi tamamlandı. Parkta önümüzdeki günlerde çocuk oyun grubu ve spor aletleri montajı da gerçekleştirilecek.

Bu arada Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan 1985 m2'lik park alanında, ahşap pergolalar, oturma bankları, yürüyüş yoları, çiçek parterleri ve çim alanlarla düzenlemesi tamamlandı. Bu alanda da çocuk oyun grubu ve spor aletlerinin montajı yapılacak. Göynük Mahallesi 3112 Sokak Yol Kaldırım ve bordür çalışmaları devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu bölgede yapılan çalışmaları yerinde değerlendirirken “Göynük mahallemizde yer alan Kuleli Park'ın revize çalışmalarında sona geldik. Yine Kurutuluş Caddesi üzerinde yer alan 1985 m2'lik park alanımızda da çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Çok yakında bu iki parkımızın çocuk oyun grubu ve spor aletleri montajını da gerçekleştireceğiz. Yine Göynük Mahallemizde 3112 Sokak'ta Yol ve kaldırım ile bordür çalışmalarımız devam ediyor. Hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi