GÖYNÜK MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi'nin Göynük Mahallesi'nde sürdürdüğü yol ve kaldırım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 50 metre uzunluğundaki 3021 sokaktaki kaldırım çalışmasını tamamlayarak aynı sokaktaki yol yapım çalışmalarına başladı.

3014 sokaktaki 250 metrelik yol ve kaldırım çalışmalarına da hızla devam eden belediye ekipleri, kısa sürede çalışmaları tamamlayarak halkın kullanımına kazandırmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar, “Kemer Belediyesi olarak ilçe genelimizdeki rutin çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Göynük mahallemizdeki 3014 ve 3021 sokaklardaki çalışmalarımızın bazı bölümlerini tamamladık ve geriye kalan kısımlarda da hummalı şekilde çalışıyoruz. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız. Kemer halkı için üretmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.