Göynük Mahallesi’nde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Göynük Mahallesi'nde yapımına devam ettiği yol çalışmalarını inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

Göynük Mahallesi 3006 sokakta yol ve kaldırım çalışmalarına hızla devam eden belediye ekiplerini ile sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Göynük Mahallemizdeki 3006 sokaktaki yol ve kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. 2 bin metrekarelik bir alanda çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp değerli halkımızın hizmetine sunacağız. Belediye personelimiz var gücüyle çalışıyor. Hepsine teşekkür ederim. Kemer için üretmeye devam edeceğiz.” dedi.