HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞMAYA SON HIZLA DEVAM EDİYORUZ

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Dünyada ve Türkiye'de etkisini devam ettiren yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında aralıksız çalışmalarına devam eden belediye ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki parklarda, duraklarda, taksi duraklarında, oyun gruplarında, yeşil alanlarda, banklarda ve resmi kurumlarda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyor.

Halkımızın sağlığı için gece gündüz durmadan çalışan belediye ekiplerimiz, ağaçlar ve yeşil alanlarda zararlı böceklere karşı da ilaçlama çalışmaları yapmayı ihmal etmiyor.

Yeşil alanların korunması için titiz bir çalışma yürüten belediye ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.