HEDEF DAHA YEŞİL BİR KEMER

Belediyemiz Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir Kemer için yaptıkları çalışmalar kapsamında ilçedeki yeşil alanlarda ağaç bakım ve budama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını kontrollü olarak gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Peyzaj Mimarları ve Ziraat Mühendisleri kontrolünde budama ve ağaçları güçlendirmek için derin budama yapılıyor. Ağaçlar hem kışa hazırlanmış oluyor hem de gelecek yaz için daha da gürleşmesi sağlanıyor.

BAŞKAN TOPALOĞLU “HEDEF DAHA YEŞİL BİR KEMER”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, “Belediyemizin sorumluluğundaki tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım ve budama hizmetlerini özenle yapıyor. Çevreye duyarlı ve Peyzaj Mimarları ve Ziraat Mühendisleri kontrolünde doğaya zarar vermeden çalışmalar yürütülüyor. Hedefimiz daha yeşil bir Kemer'i, halkımızla buluşturmak” diye konuştu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz rutin işleri yanında halkımızın sağlığını düşünerek dezenfekte ekipleri ile tüm ilçemiz dahilinde otobüs ve taksi durakları, kamu kurum ve kuruluşları, çocuk oyun alanları, spor aletleri ve oturma gruplarının dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi