HİÇBİR VİRÜS ALDIĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR

Türkiye'de etkisini devam ettiren koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ilçemizde belirli bölgelere dezenfektan stantları yerleştirildi.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun talimatlarıyla pandemi sürecinde alınan tedbirler kapsamında ilçemizdeki tüm mahallelerde belirli yerlere dezenfektan stantları yerleştirildi.

Vatandaşlarımız ve ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirler, belediyemiz Sağlık İşleri ve Fen İşleri Müdürlükleri ekiplerince Tekirova, Çamyuva, ilçe merkezi, Göynük ve Beldibi ile diğer mahallelere yerleştirilen dezenfektan stantlarından ellerini dezenfekte etme imkanı sağlayacak.

Hijyen kurallarına daha fazla riayet edilmesi ve halkımıza bir nebze de olsun bu konuda destek olabilmek amacıyla yerleştirilen dezenfektan stantlarına el değmeden ayakla basılarak eller dezenfekte edilebiliyor.

Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Koronavirüse karşı aldığımız tedbirleri uygulamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız ve ilçemize gelen misafirlerimiz için ilçemizin belirli noktalarına dezenfektan stantları yerleştirdik. İsteyen herkes stantlara el değmeden ayaklarıyla basarak ellerini dezenfekte etme imkanı sağlayacak. Millet olarak hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarını daha sıkı uygulamamız gerekiyor. Lütfen herkes kurallara uysun. El birliği ile bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi