HİZMETLERİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizde yaşayan yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza gönül hizmeti vermeye devam ediyor.

Koronavirüs öncesi yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın Antalya'daki çeşitli hastanelere ücretsiz olarak ulaşımını sağlayan belediye ekiplerimiz, hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Bakıma muhtaç vatandaşlarımıza hasta yatağı temin eden belediye ekiplerimiz, yaşlı vatandaşlarımızı da tedavileri için Antalya'daki çeşitli hastanelere sevkini sağlamaya devam ediyor.

Hastalarımıza acil şifalar, sağlıklı günler, belediye ekiplerimiz de kolaylıklar diliyoruz.