KEMER BELEDİYESİNDEN KORONAVİRÜSE KARŞI MÜCADELEYE 5 ADET ARAÇ DESTEĞİ

Kemer Belediyesi koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ilçedeki kurumlara araç desteği sağlıyor.

Kemer Kaymakamlığının talebi üzerine İlçe Sağlık Müdürlüğü, filyasyon ekipleri ve sosyal vefa grubuna sağlanan araç desteği ile pandemiye karşı daha hızlı tedbir alınması amaçlanıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Kaymakamlığının talebi üzerine hemen harekete geçerek araç desteği sağladı.

İlçe Sağlık Müdürlüğüne verilen 15 kişi kapasiteli 1 adet araçla işlemlerin daha hızlı olması sağlandı. Sosyal Vefa Grubunun ilk kurulduğunda da 1 adet araç desteği sağlandı.

Dünyayı etkisi altına almaya devam eden koronavirüse karşı savaş açan sağlık ekiplerine desteğini esirgemeyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, sahada zorlu görev üstelenen filyasyon ekiplerine yardımcı olmak için de 2 adet araç desteğinde bulundu.

Öte yandan pozitif vakaların, pozitif olduğundan şüphe duyulanların ve karantinadan kaçanların taşınması için Kemer Kaymakamlığının talebi üzerine Kemer Devlet Hastanesine bir adet araç kiralandı.

Kemer Belediyesi, araç desteğinin yanı sıra ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları, ücretsiz maske dağıtımı ve dezenfektan malzemesi dağıtmaya da aralıksız devam ediyor. Bugüne kadar Kemer Belediyesinin halka dağıttığı ücretsiz maske sayısı da yaklaşık 330 bin olduğu belirtildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Kemer Belediyesinin koronavirüsün Türkiye'de ilk çıktığı günden itibaren vatandaşların daha sağlıklı yaşaması için eldeki imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Belediye olarak maske üretimi, dezenfekte çalışmaları, resmi kurumların ve ilçe genelinin ilaçlanması çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Topaloğlu, ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini kaydetti.

Topaloğlu, koronavirüse karşı daha hızlı ve etkin mücadele konusunda resmi kurumlara araç desteği de sağladıklarına dikkat çekerek, “Şu anda ilçe sağlık müdürlüğüne 3 tane araç desteğinde bulunduk. Bu araçların iki tanesini filyasyon ekipleri kullanıyor. Bir tane Kemer Devlet Hastanesine araç kiraladık. Bir tane de Kaymakamlıkta bulunan vefa destek grubunda var. Kaymakam Murtaza Dayanç istediği takdirde daha fazla araç desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Vatandaşın sağlığını önemsediklerini anlatan Başkan Topaloğlu, hiçbir masraftan kaçmadan çalıştıklarını aktardı.

Topaloğlu, koronavirüsün çıktığı ilk günden bu yana halka ücretsiz maske dağıttıklarına vurgu yaparak, “Günlük yaklaşık 4 bin adet maske üretiyoruz. Bunları resmi kurumlara ve pazar yerlerinde halkımıza dağıtıyoruz. Şu ana kadar 330 bin maske ürettik ve dağıttık. Devletin tüm kurumları ile çok iyi diyalog halindeyiz. Üzerimize düşen görevi yaptık ve yapamaya da devam edeceğiz. Sosyal mesafe maske ve hijyen kurallarına mutlaka uymamız gerekiyor.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi