HURDACI ESNAFI BAŞKAN TOPALOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Kemer'de hurdacılık mesleğini icra eden esnaf, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Hurdacı esnafını Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda ağılayan Başkan Topaloğlu, esnafın genel durumu ve son yaşanan gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını kaydetti.

Esnaf, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün de katıldığı toplantıda, sektörde yaşanan sıkıntılar ve son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Esnaf, ilgi ve alakalarından dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül'e teşekkür etti.