HUZUR VE GÜVENLİĞİN ADRESİ: JANDARMA TEŞKİLATI

Devlet arşivlerinde adına 1839'dan itibaren rastlanan ve 2016'da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 182 yıldır gece gündüz görev yapıyor.
Kemer Belediye ekipleri, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla Kemer'deki jandarma personelini ziyaret etti.
Kemer Jandarma Komutanlığı ve mahallelerdeki jandarma karakol komutanlıklarını ziyaret eden belediye ekipleri, teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, jandarma personeline çiçek verdi.
Jandarma personeline Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun selamını da ileten belediye ekipleri, güven ve huzuru sağlamak için gecesini gündüzüne katan Jandarma Teşkilatı personeline teşekkür etti.