İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde yol ve kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Çamyuva mahallemizde Hacı Ardıç Caddesi'nde 20 metrelik kaldırım tamiri yapan belediye ekiplerimiz, İstiklal Caddesi üzerinde de bozulan yerlerin tamirini yaptı. Ekiplerimiz, 5062 sokaktaki 100 metre uzunluğundaki kaldırım çalışmalarını da tamamlayarak halkımızın hizmetine sundu.
Çamyuva mahallemizdeki derelerin içerisinde de temizlik çalışması yürüten belediye ekiplerimiz, Ulupınar mahallemizdeki Hayıtlı mevkisinde yol düzenleme çalışmalarına başladı.
Ekiplerimiz, Merkez mahallesi, Arslanbucak mahallesi Minta sokak ve Mehmet Akif Ersoy caddeleri üzerinde de bozulan yolların tamirini yapıyor.