İlçe genelinde temizlik çalışmaları

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye ekipleri, geçen hafta Pazartesi günü çıkan orman yangını sonrası da ormanlık alanda temizlik çalışması faaliyetlerini tamamladı.

Göynük Mahallesi Değirmendere mevkisinde çıkan orman yangını sonrası ormanlık alanda genel bir temizlik çalışması yapan Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pet şişe, cam, evsel atık ve diğer çöpleri kısa sürede topladı.

Kemer'in tüm mahallelerinde de rutin olarak temizlik çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, bahçe atıkları, katı atıklar başta olmak üzere tüm çöpleri temizleyerek çöp konteynerlerini yıkayıp dezenfekte etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta Pazartesi günü çıkan orman yangının 90'nıncı saatte kontrol altına alındığını hatırlatarak, “Yangın sonrası ormanlık alanda ve yol kenarlarında biriken çöpleri belediye olarak temizledik. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın. İlçemiz genelinde de rutin olarak yaptığımız temizlik faaliyetlerimiz son hızıyla devam ediyor. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için çalışmalarımız aksamadan devam edecek.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi