İlçe genelinde yol ve kaldırım çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Arslanbucak Mahallesi 228 sokakta yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Tekirova Mahallesi Rüştü Egel caddesindeki bordür ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarının son hızıyla sürdüğünü söyledi.

Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduklarına işaret eden Başkan Topaloğlu, “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha modern bir Kemer için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle de halkımızdan özür diliyoruz.” dedi.