İlçe genelindeki yeşil alanlarda bakım çalışması

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genlindeki yeşil alanlarda bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, ilçe genelindeki kaldırım ve yollarda çıkan otları tırpanla temizlerken, yeşil alanlarda da çim biçme çalışmaları ve mevsimlik çiçeklerin yenileriyle değiştirilmesi çalışmaları yapıyor.

Idyros Antik Kenti'nde hummalı bir çalışma sürdüren belediye ekipleri, antik kentin içinde kuruyan otları tırpanlayarak temizliğini gerçekleştiriyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Kemerimizde turizm sezonu öncesinde hummalı bir çalışmalar yürütüyoruz. Yol, kaldırım ve park çalışmalarımızın yanı sıra yeşil alanlarımızda da bakım ve onarım işlerimiz devam ediyor. Parklarımızdaki mevsimlik çiçeklerimizi yenileyerek Kemer'in çehresini değiştiriyoruz. Tarihi yerlerimize de sahip çıkıyoruz. İdyros Antik Kenti'nde de kuruyan otların temizliğini yapıyoruz. Daha yeşil bir Kemer için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.