İLÇEMİZDE BAKIMA MUHTAÇ YAŞLI VATANDAŞLARIMIZIN YARDIMINA KOŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, evde sağlık hizmetleri kapsamında ilçemizde bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor.

Belediye ekiplerimiz, ilçemizde yaşayan bakıma muhtaç ve hasta yatağı ihtiyacı olan bir vatandaşımıza hasta yatağı temin ederek, hasta vatandaşlarımızın da pansuman ihtiyacını karşılıyor.

Beldibi'nden Çıralı'ya kadar zor durumdaki tüm vatandaşlarımıza yardım eli uzatmaya devam eden belediye ekiplerimiz, kırsaldaki en uzak mahallelere kadar ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, yaşamlarını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

‘Her şeyin başı sağlık' diyerek belediye ekiplerimize kolaylıklar, vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyoruz.