İLÇEMİZDEKİ KUAFÖR VE BERBERLERE DEZENFEKTAN İLE MASKE DAĞITIYORUZ

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, uzun bir aradan sonra yeniden hizmet vermeye başlayan ilçemizdeki kuaför ve berber salonlarına hijyen dezenfektanı ve maske dağıtımı yaptı.

Sabahın erken saatlerinde dükkanları açan ve randevu sistemiyle müşterilerini kabul eden ilçemizdeki berber, kuaför ve güzellik salonlarına, belediyemiz tarafından hijyen dezenfektanı ve maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hizmet vermeye başlayan berber ve kuaförlerde, hijyen ve sosyal mesafe ön planda tutuluyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında kuaför ve berberler yaklaşık 2 ay boyunca kapalıydı. Alınan tedbirler kapsamında yeniden hizmet vermeye başladı. İlçemizde hizmet veren kuaför ve berberlere belediye olarak desteğimiz devam ediyor. Kuaför, berberler ve müşterilerinin kullanması için hijyen dezenfektanları ve maske dağıtımına başladık. Belediye olarak tedbirleri elden bırakmıyoruz ve halkımızın sağlığı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeniden hizmet vermeye başlayan kuaför ve berberlerimize kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi