İlk kadın başkana hayırlı olsun ziyareti

Okan Kocakaya'nın milletvekilliği aday adaylığı nedeni ile istifa ettiği Demre Belediyesi'nde mecliste yapılan oylama ile başkanlığa seçilen ve Demre'nin ilk kadın başkanı olan Gülsüm Cengiz'e Başkan Topaloğlu, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Demre Belediye Başkanlığı'na seçilen Gülsüm Cengiz'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Topaloğlu'na, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal eşlik etti.

Başkan Topaloğlu ziyaret sırasında Başkan Cengiz'e hayırlı olsun dileklerini iletirken bir de Kemer tablosu hediye etti.

Başkan Topaloğlu daha sonra CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner'i, CHP Finike İlçe Başkanı Aydın Arıcan, CHP Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık'ı da ziyaret ederek, ülke gündemi ile ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Topaloğlu ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, ziyaretler sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi