İSMAİL KAYA’DAN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET


ADGİAD (Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği) eski Başkanı, Kemer'de yıllarca inşat sektöründe hizmet veren ve halen Kepez Belediye Meclis Üyesi olan İsmail Kaya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti. Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaya'dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İsmail Kaya, yaptığı açıklamasında “Yıllarca Kemer'de yaşadım. Halen zaman zaman Kemer'e gelip buradaki iş dünyası, akrabalarım ve değerli dostlar ile bir araya geliyoruz. Kepez Bölgesinde Odabaşı Mahallesinde Türkiye'nin ilk dijital villa projesini hayata geçiriyoruz. Kemer'in yeni yüzü olacak olan bu projemiz hakkında Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na bilgiler verdik, proje hakkında tanıtım yaptık. Bu projedeki amacımız pandemi ile birlikte insanların daha çok kendine özel alanlarda, ihtiyaçları en iyi şekilde karşıladıkları bir ortam oluşturmak. Bu projemiz ile bunu oluşturduk. Projemiz hakkında Başkanımızı bilgilendirdik. Sayın Başkanımızın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve başarılar diliyoruz” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi