İSTANBUL’U KEMER KOKUSU SARDI

Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, kapılarını açtı.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde kapılarını açan fuarın açılışına, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, valiler, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, turizmciler ve sektör temsilcileri katıldı.
Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren fuarda, Belediye Başkanı Topaloğlu da turizm destinasyonlarının başında yer alan Kemer'in tanıtımını yapıyor.

Fuarda, tüm dünyadan katılımcılar, davetli tur operatörleri ve sektör uzmanları, turizm sektörünün küresel ve yerel gündem konularını tartışacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha önce tüm belediyelerin ayrı ayrı fuarlarda stant kurduklarını ancak ortak karar alarak Antalya'nın artık tek stant altında tanıtıldığını söyledi.

Antalya'nın tanıtımını hep birlikte genişleterek yapmaya devam edeceklerini anlatan Başkan Böcek, “EMITT Fuarı büyük bir fuar. Panmdei nedeniyle ara verilmişti. Hedefimiz, 2019 yılındaki turizm sezonunda yaşanan sayıları yakalamak. Herkesin ortak fikri de bu zaten. Antalya, 700 bin yatak kapasitesine sahip. Belediye ve turizm belgeli 2 bin 99 tesisimiz var. Antalya Türk turizminin başkenti. Antalyamızı en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

- Kemer'e olan ilgi çok fazla

Fuar ile ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, fuardaki en önemli görevlerinin Kemer2i en iyi şekilde tanıtmak olduğunu söyledi.

Fuar alanında kurulan Antalya'nın ilçe belediyelerinin stantlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Fuarın ilk günü olmasına rağmen Kemer'e olan ilgili oldukça fazla. Çünkü Kemer, dünyanın en ender yerlerinden birisi. Biz de Kemer'i en iyi şekilde tanıtarak turizmi 12 aya yaymak için uğraşıyoruz. Turizmin sektör temsilcileriyle görüşmelerimiz olacak. Bu yıl çok iyi olacak diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de Kemer standına ilginin çok fazla olduğunu belirterek, 2022 yılının Kemer için çok iyi geçeceğine inandığını kaydetti.

Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Tuncer ise Kemer standında ilçeyi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını dile getirerek, bu yılki turizm sezonunun Kemer için çok iyi geçeceğini anlattı.

Oldcity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, Kemer'in dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu ve Kemer'e her yaz tatile geldiğini belirterek, herkesi Kemer'i mutlaka görmesi gerektiğini ifade etti.

Kemer Meder Resort Otel Genel Müdürü Murat Batıhan, güzel stant hazırladıkları ve Kemer standını ziyaret edenlere tanıtım anlamında broşür dağıtan Kemer Belediyesi personeline teşekkür etti.

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez de dernek olarak Kemer tanıtımına destek olduklarını belirterek, herkesi Kemer'e davet ettiklerini aktardı.

Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kemer standını ziyaret ederek, tanıtım çalışmalarında Başkan Topaloğlu'na başarılar diledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi