JUDOCULARDAN BAŞKAN VEKİLİ ACAR’A ZİYARET

Judo Antrenörü Kadir Altınok, Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Judo antrenörü Altınok'a ziyareti sırasında farklı yıllarda çeşitli organizasyonlarda derece elde eden judocular Leyla Tazegül, Cemal Afşin, Sude Akan da eşlik etti.
Kemer Belediye meclis üyeleri Cumali Afşin ve Semih Top'un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Vekili Acar, nazik ziyaretlerinden dolayı antrenör Altınok ve judo sporcularına teşekkür ettiğini söyledi.
Acar, Kemer Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, “Judo antrenörümüz Kadir Altınok ve öğrencileri ziyaretlerinden dolayı bizleri mutlu etti. Ziyarete gelen sporcularımızın her birinin farklı yıllarda okul sporlarında dereceleri var. Kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki spor hayatlarında da başarılar diliyorum. Bizim de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.