Kadın dernek ve platform başkanları Kemer Belediyesi’nde

Kemer'deki kadın dernek ve platform başkanları Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Kemer Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği (KEMHAY) Başkanı Mihrican Honamlı, Kemer Patili Hayvanları Koruma Derneği (KEMPATİ) Başkanı Menekşe Gülçağlar ve Marifetli Eller Sosyal Platformu Başkanı Şadiye Beşe, hafta sonu yapılan etkinliğin çok renkli geçtiğini ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Topaloğlu'na teşekkür ettiklerini kaydetti.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK

Dernek ve platform başkanları, ziyarette, sosyal medya ve basında çıkan ‘Kemer'in kadınları ikiye bölündü' söylemlerinden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, Kemer Belediyesi'nin kentin belediyesi olduğunu ifade ederek, ayrıştırmanın Kemer'in birlik ve beraberliğini sıkıntıya soktuğunu, Kemer'in kadınlarının her zaman birbirine destek olduğunu ve olmaya da devam ettiğini ifade ettiler.

BU İŞİN SİYASETİ OLMAZ

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sosyal medyada ve basında ‘Kemer'in kadınları ikiye bölündü' diye söylemler çıkmış. Kemer'de her ay belediyemiz destekleriyle yapılan üreten ev hanımları etkinliğinin yapılmasında katkı sunan kadın dernek ve platform başkanları bu konudaki rahatsızlıklarını dile getirdi. Kemer Belediyesi olarak ayrıştırmadan ve çıkar gözetmeksizin ilçemizdeki tüm kadınlarımızın yanlarında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bizim tek derdimiz bu alanlarda kadınların el emeği göz nuru ürünlerini satıp aile ekonomilerine katkıda bulunmalar. Keşke sorunu olanlar bize gelip bizimle konuşarak sorunlarına çözüm arasalardı. Bu işin siyaseti olmaz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi