KAMUOYUNA DUYURULUR

Belediyemiz tarafından yaptırılan ve yaklaşık 4 gündür billboardlarda asılı olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili afişlerimizin üzerine, dün gece itibariyle özel bir firmanın afişlerinin asılmasının belediyemizle bir ilgisi yoktur.

Beldibi 1, Yaşam Hastanesi ve Kemer 1 girişindeki billboardlarda asılı olan afişlerimizden, Kemer 1 girişi Gül Camisi önündeki afişimizin yaklaşık 15 santimetrelik kısmına özel bir firmanın afişlerinin sarktığını haber aldıktan sonra belediye ekiplerimiz tarafından afişler ivedilikle düzeltilmiştir.

Sosyal medyada belediyemizi karalama kampanyası yapan kişi ve kişilere itibar etmemenizi rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.