Karateciler kuşak atladı

Kemer Belediyesi Karate Takımı'nda yer alan 27 sporcu kuşak atlama töreninde yeni kuşaklarını taktı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, törende karatecilere kuşaklarını vererek spor hayatlarında başarılar diledi.

Türkiye Karate Federasyonu'nun yılda üç defa düzenlediği karate kuşak atlama törenleri kapsamında 2023 yılının 3. dönem karate kuşak atlama töreni yapıldı.

Göynük Mahallesi'nde yer alan Ahucum Düğün Salonu'nun Kemer Belediyesi tarafından sporculara tahsis edilmesinden sonra Karate Antrenörü Emin Akar eşliğinde geleceğin karatecileri yetiştiriliyor.

Her yıl üç defa yapılan karate kuşak atlama törenleri kapsamında Kemer Belediyesi Karate Takımı'nda yer alan 27 sporcu kuşak atlayarak yeni kuşaklarını taktı.

Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak spora ve sporculara destek olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Emin Akar hocamız eşliğinde geleceğin karatecilerini yetiştiriyoruz. Kuşak atlayan çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Yeni kuşaklarını takan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, başlarılar diliyorum.” dedi.

Desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür eden Karate Antrenörü Emin Akar ise bir üst kuşağa geçen 27 sporcuyu tebrik ettiğini belirterek, amaçlarının Kemer Belediyesi adı altında milli takıma sporcu kazandırmak olduğunu söyledi.