KAYMAKAM DAYANÇ’TAN VEDA VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

2019 Ağustos ayında Kemer'e Kaymakam olarak atanan Murtaza Dayanç, Pazartesi günü yeni göreve başlayacağı Urla'ya gitmeden önce Kemer Belediyesi'ne bir veda ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Necati Topaloğlu'nun karşıladığı Kaymakam Murtaza Dayanç, Bakanlığın aldığı görevlendirme kararı ile Urla'ya atandığını, Kemer'e hizmet adına güzel günler geçirdiklerini ve görev yaptığı süre içerisinde de uyumlu bir çalışma sergilediklerini belirterek, Başkan Topaloğlu'na teşekkürlerini sundu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da yaptığı açıklamasında, “ Sayın Kaymakamımız Murtaza Dayanç ile Kemer'de görev yaptığı süre içerisinde uyumlu bir çalışma içerisindeydik. Sayın Kaymakamımıza Kemer adına yapmış olduğu hizmetler için çok teşekkür ediyoruz ve Urla'ya uğurluyoruz. Kendisine bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.