Kaymakam Solmaz ve Başsavcı Almalı’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kemer Belediye Başkanlığını tekrar kazanan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Solmaz ve Başsavcı Almalı'yı belediye kapısında karşılayan Başkan Topaloğlu, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
Ziyaret sırasında, Başkan Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül ve yeni seçilen Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Çelik hazır bulundu.
Kaymakam Solmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Almalı, yeniden belediye başkanlığına seçilen Necati Topaloğlu'na görevinde başarılar diledi.