Kazakistan Antalya Başkonsolosu Kanafeyev Kemer Belediyesi’nde


Kazakistan Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kazakistan Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev'i Kemer'de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Kemer'e her sene çok sayıda Kazak misafirin geldiğine işaret eden Başkan Topaloğlu, “Kazakistan ile tarihi bağlarımız var. Her yıl Kemerimizde çok sayıda Kazak misafire kapılarımızı açıyoruz. Bu yıl da çok sayıda Kazak misafir bekliyoruz. İkili ilişkilerimiz artarak devam edecek.” dedi.

Başkonsolos Kanafeyev, Türkiye ile Kazakistan'ın hem kan hem de tarihsel bağlarının olduğunu belirterek, “Biz kardeş iki ülkeyiz. Kazakistan'dan her yıl Antalya'ya çok sayıda turist geliyor. Bunların çoğunluğu ise Kemer bölgesine gelerek hem tatil hem de çalışma fırsatı buluyor. Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu ile daha önce bir görüşme gerçekleştirmiştik. Antalya'ya 500 bin Kazak misafir beklediklerini söylemişti. Bu Antalya için güzel bir rakam.” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu, Başkonsolos Kanafeyev'e Kemer kolonyası verirken Başkonsolos Kanafeyev ise Başkan Topaloğlu'na kitap hediye etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi