KEMER 1 GİRİŞİNDE İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLDİ, REFÜJLERDE PEYZAJ BAŞLIYOR


Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kemer 1 girişinde ve Cumhuriyet Meydanı yanından geçen boru hattında sorunlu içme suyu hattını yenileyerek deplase etti.

Yapılan çalışmaların tamamlanması sonrası, hattın geçtiği refüjler yenilenerek, peyzaj çalışmaları başlayacak ve sezon öncesi caddenin yeni çehresine kavuşacağı belirtildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ediyorum. Kısa bir süre önce Kemer 1 yolu üzerinden ve Cumhuriyet Meydanı yanından geçen boru hattında, özellikle son dönemde meydana gelen arızalar nedeniyle, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü bir çalışma başlatmıştı. Bu hat üzerinde yıpranmış borular değiştirilmişti. Bu çalışmalar sırasında zarar gören refüjlerin yenilenmesi adına da çalışmalar başlatıldı. Tüm bu çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliğimiz devam edecek.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi