Kemer 103 sokakta yol yapım çalışması başladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Merkez Mahallesi 103 sokakta başlattığı yol yapım çalışmasını inceledi. Başkan Topaloğlu'na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül eşlik etti.

Kemer'in çehresini değiştirmeye devam eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye personeli, Merkez Mahallesi 103 sokakta yol yapım çalışması başlattı.

Bozulan ve tahrip olan sokakta alt ve üstyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının planlandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemerimizde bozulan veya tahrip olan yollarımızın bakımlarını yapmaya devam ediyoruz. Kemerimizde alt ve üstyapı çalışmalarımızla vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Söz konusu sokakta yaptığımız çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız. Kemerimize hayırlı olsun.” dedi.