KEMER AKTİVİTE REHBERİ İLE KEMER'İ GEZMEK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY

Türkiye'nin en gözde tatil yeri Kemer denilince, antik Likya şehirleri, kanyonlar, dünyaca ünlü plajlar, mitolojik hikayelere konu olmuş dağlar, yaylalar, turkuaz renkli koylar ve eğlence hayatı gelir akla. Kemer'in eşsiz coğrafyası içerisinde başlıca gezilip görülmesi gereken yerlere misafirlerin daha kolay ulaşabilmesi amacıyla belediyemiz tarafından QR kod sistemli yeni bir broşür çalışması hazırlandı.

Kemer Aktivite Rehberi içerisinde misafirlerin Kemer'de nereleri görmeleri ve bölgede hangi aktiviteleri yapılabileceklerine dair bilgiler yer almakta. Dört dilde (Türkçe-İngilizce-Almanca ve Rusça) hazırlanan broşürler belediye ekiplerimizce turistik tesisler, taksi durakları ve informasyon bürolarına dağıtımına başlandı.