KEMER BELEDİYE BAŞKANI NECATİ TOPALOĞLU,
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE BİR ARAYA GELDİ

NG Hotels'in, 1,5 milyar TL'lik yatırımla Göynük'te hayata geçirdiği 4'üncü oteli NG Phaselis Bay'ın resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Geçtiğimiz nisan ayında misafirlerini kabul etmeye başlayan NG Phaselis Bay Otel'in resmi açılışı için görkemli bir tören hazırlanırken, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Kemal Çelik, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral ile bir araya geldi.

NG Phaselis Bay Otel'in resmi açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eski Başbakanlardan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da eşlik etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu NG Phaselis Bay'ın Kemer'e önemli bir değer kattığını ifade ederken, istihdam anlamında da bölgeye büyük katkı sağladığını söyleyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi