Kemer Belediye Başkanı Necati TOPALOĞLU "GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ!"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde ücretsiz eğitim alan öğrencilerin velileri ile toplantıda bir araya geldi.

Toplantı, Kemer Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenirken, aileler toplantıya büyük ilgi gösterdi.

Öğretmenler toplantı sonrası aileler ile bir araya gelirken öğrencilerin durumları hakkında bilgiler verdiler.

Toplantıda ailelere; Başkan Topaloğlu'nun öğrencilerin motivasyonunun artıracağı etkinlikler, üniversiteye hazırlanan çocukları için ailelerin neler yapmaları ve nasıl bir yol izlemeleri gerektiği, çocuklarına yaklaşım teknikleri, eğitimin verdiği değerler, sınav kaygısı, ailelerin alması gereken tedbirler, sınav stresinden çocukları uzak tutmanın yolları gibi konular anlatıldı.

Toplantı öncesi aileler ile tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Topaloğlu, ailelere bir eksiklerinin olup olmadığını sordu.

Öğrencilerin eğitimini üstlenmek Kemer Belediyesinin görevidir!

Başkan Topaloğlu, gençleri geleceğe hazırladıklarını ve aldıkları başarılı sonuçlar ile gurur duyduklarını belirtirken " A'dan z'ye çocuklarımıza eğitim alanında her türlü desteği veriyoruz. Çocuklarımızı eğitebilirsek geleceğe umutla bakmış oluruz. Çocuklarımızın yolu açık olsun. Gelecekte ülkemizin yönetimini onlara bırakacağız. Anasınıfından üniversiteye kadar çocuklarımız Kemer Belediyesine emanet. Eğitim varsa gelecek var.Merkezimizde geçen yıl güzel bir başarı yakaladık. Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz, onların başarıları ile gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Toplantı sonrası veliler, eğitime yaptığı desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederken, öğretmenler de öğrencilerin aileleriyle birebir görüşme gerçekleştirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi