Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu:
“MUHTEŞEM KEMER YAYLALARI SİZLERİ BEKLİYOR”

Berrak denizi, kumu, güneşi, doğal güzellikleri ve tarihi mekanları ile yaz aylarında birçok turisti ağırlayan Kemer, yeşilin binbir tonu ile kaplı ormanları ve yaylaları ile de ilgi görüyor.
Bölgede bulunan ve yerli ve yabancı misafirlerin yürüyüş rotalarından birisi olan Likya yolunun bazı etapları da Kemer yaylalarından geçiyor.
Yaz aylarında şehrin gürültüsünden uzaklaşıp tertemiz hava soluma imkanı bulunan yemyeşil doğayla baş başa kalmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden olan Kemer yaylaları, adeta Türkiye'nin saklı cennetlerinden biri.
Özellikle yazın binlerce turistin akın ettiği Kemer, alternatif turizmin adresi olan yaylalarıyla da doğa yürüyüşü ve trekking meraklılarını cezbediyor.
Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Kemer yaylaları, ormanları, endemik bitkileri ve kaynak sularıyla da bölge turizmine önemli katkı sağlıyor.
-Başkan Topaloğlu yaylada
Kemer'in yaylalarını gezen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yerli ve yabancı misafirleri Kemer yaylalarını gezmeye davet ettiğini söyledi.
Kemer denilince akla önce deniz, kum ve güneşin geldiğini belirten Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer yaylalarının da dört mevsim cazibe merkezi haline geldiğini kaydetti.

Başkan Topaloğlu, Kemer'in harika doğa güzelliklerinin olduğuna dikkat çekerek, “Yaylaları kapsayan bir gezi düzenledik. Önce Gedelme Yaylasına çıktık. Arkasından Yayla Kuzdere ve Çukuryaylayı dolaştık. Çukuryayla'da yörük şenlikleri yapılıyor. Bu mevsimde Kemerimizde çok güzel kirişler olur. Onları topladık. Sedir ağaçlarının içerisinde şakayık çiçekleri açmış. Daha sonra Üçoluk Yaylasına çıktık. Katran ağaçlarının arasından yavaş yavaş Kemer'e indik. Kemer'in meşhur sahillerinin yanında yayları da çok güzel. Muhteşem Kemer yaylaları sizleri bekliyor.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi