KEMER BELEDİYE BAŞKANI NECATİ TOPALOĞLU'NA ANLAMLI PLAKET!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'nın, Antalya genelinde eğitime katkı sunan hayırseverlere verdiği iftar programına katıldı.

İftar programında Başkan Topaloğlu ile birlikte Kemer Belediye Meclis üyesi Ahmet Can da yer aldı.

Antalya Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına katılan Başkan Topaloğlu'na, Göynük Mahallesi'nde eğitime kazandırdığı Göynük Atatürk İlkokulu, Fen Lisesi ve Göynük Öğrenci Yurdu ile Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu'nu eğitime ve öğretime kazandırmasından dolayı bir plaket verildi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Bu akşam Sayın Valimizin verdiği iftar programına katıldık. Allah kabul etsin. Bugün bizim için çok anlamlı bir gün oldu. Bir öğretmen olarak her zaman dediğimiz gibi, ‘Eğitim varsa gelecek var” ilkesi ile hareket ediyoruz. Kemerimizde yüzlerce öğrencimiz bu okullarımızda eğitim görüyor, geleceğe hazırlanıyor. Eğitime olan katkılarımızı devam ettiriyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitimi her zaman ön planda tutacağız.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi