KEMER BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kemer Belediyesi Haziran ayı olağanüstü meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, meclis üyesi Aslı Bayar Ulukapı katılmadı.
Meclis toplantısında, tek madde olan 3.6.2021 tarihi ve 70 sayılı kararının 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 73. maddesi uyarınca tekrar görüşülmesi konusunda, CHP ve Cumhur İttifakının meclisi terk etmesi nedeniyle salt çoğunluk sağlanamadı ve olağanüstü meclis toplantısı 3 gün içerisinde tekrar yapılmak üzere ertelendi.