KEMER BELEDİYESİ 113 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYOR

Kemer Belediyesi, ilçedeki 113 çocuğu ücretsiz olarak sünnet ettiriyor.

Kayıtları alınan 113 çocuğun sünnet işlemleri Kemer Anadolu Hastanesi'nde gerçekleştiriliyor.

Çocukların tüm sünnet masraflarını karşılayan Kemer Belediyesi, kayıt yaptıran çocuklara ücretsiz olarak sünnet kıyafetleri de dağıtıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kayıt yaptıran 113 çocuğun sünnet işlemlerini belediye olarak karşıladıklarını söyledi.

Anadolu Hastanesi doktorları ve belediye personelinin çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilendiğine değinen Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımız erkekliğe ilk adımlarını atıyor. Bugüne kadar 113 tane kayıt yapıldı. Bu 113 çocuğumuzun sünnet işlemleri başladı ve Eylül ayına kadar devam edecek. Çocuklarımıza her alanda destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.