KEMER BELEDİYESİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beldibi Mahallesi 4021 sokakta alt ve üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor.
Belediye ekipleri, kış aylarında yaşanan şiddetli sağanaklardan vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışıyor.
Söz konusu sokakta yağmur suyu drenaj hattını tamamlayan belediye ekipleri, 30 bin metrekare kilit taş döşeme çalışmalarını da sürdürüyor.
Ekipler, kilit taş döşeme işlemlerinin tamamlanmasının ardından aydınlatmaların monte edileceğini belirtti.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla ilçemiz genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Beldibi Mahallesi 4021 sokakta yağmur suyu drenaj hattını yeniliyoruz. Sokaktaki bozulan yerleri kilit taşlarıyla yeniliyoruz. Kemer halkına hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğiz.” diye konuştu.